lørdag, juni 30, 2007
Bier i København
Copenhagen Post skriver om bihold i hovedstaden:
Historien om de københavnske bier er også nået videre ud i verden og kan læses på litauisk i Penki.
Her er en amerikansk side med et par tips om "baggårds-biavl".
Og en aktuel artikel om storby-bier i USA.
Skønt det af de fleste regnes for at være en hobby på landet, passer 200 biavlere 1500 bistader i Københavns haver, loftskamre og andre steder, hvor der er plads til en dronningebi og hendes kongerige.
En af biavlerne, Roberto Kastrup, ... forklarer, at honning samlet af bybier smager anderledes end traditionel honning. Bybier samler nektar fra et stort udvalg af planter, mens bier på landet typisk samler nektar fra en enkelt plante, som for eksempel raps.
Historien om de københavnske bier er også nået videre ud i verden og kan læses på litauisk i Penki.
Her er en amerikansk side med et par tips om "baggårds-biavl".
Og en aktuel artikel om storby-bier i USA.